Jessie wil zijn gehele verblijf in Utopia president blijven

Jessie wil zijn gehele verblijf in Utopia president blijven

Rob, Jessie en Cemal zijn hard aan het werken geweest aan de loods. De loods wordt voorzien van een witte kleur, smaken verschillen zullen we maar zeggen 🙂 Enfin tijdens het harden werken hadden de heren een gesprek over de familie van Jessie maar ook het presidentschap kwam ter sprake.

Cemal vraagt aan Jessie wanneer zijn familie langs komt. Jessie vertelt dat zij 29 juli op bezoek komen in Utopia. Vervolgens zegt hij lachend dat hij dan nog wel president is. En laat weten niet van plan te zijn het stokje over te geven. Hij wil zolang hij in Utopia zit, ook president blijven. Ook is Jessie van mening dat hij zijn presidentschap hartstikke goed uitvoert. Het was even wennen voor iedereen in het begin, maar het komt goed voegt hij eraan toe. Ook is Jessie van plan om aan de groep te vragen of er nieuwe verkiezingen moeten komen. Dit wil hij over een maandje gaan doen. Maar Jessie voorziet geen problemen, niemand zal president willen worden. De enige die een wanhoopspoging zouden kunnen doen, zijn Ruud of Bas zegt hij aan het einde van het gesprek. Vindt jij dat Jessie het presidentschap goed uitoefent? Of moet er verandering komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *