Is er een miscommunicatie tussen Jessie en Ramona?

Is er een miscommunicatie tussen Jessie en Ramona?

We blikken nog even terug naar afgelopen avond. Jessie besloot even met Ramona te gaan zitten. Hij merkt namelijk dat er iets aan de hand is…

Buiten gaan de twee zitten, wat is er aan de hand vraagt Jessie aan Ramona. Ramona kijkt hem vragend aan en legt uit dat hij de afgelopen twee weken wat spanning voelt tussen hen. Volgens hem lopen de meest kleine onderwerpen uit tot een grote discussies. Is er iets wat ik moet weten? vraagt hij vervolgens. Ramona antwoordt dat er niks aan de hand is. Ik voel geen spanning benadrukt ze. Ik heb geen idee waar je het over hebt voegt ze eraan toe. Je maakt wel eens een grapje, maar deze krijg je van mij terug. Ik heb geen moment het  gevoel gehad dat Jessie iets vervelend vond. Op sommige momenten ben jij serieus en op sommige momenten ben ik serieus reageert Jessie. Die momenten matchen niet echt met elkaar gaat hij verder. Volgens Ramona komt dat omdat ze elkaar neit zo goed kennen. Hierdoor is elkaar inschatten wat lastig. Ik denk dat dat het vooral is concludeert ze dan. De twee zijn het met elkaar eens dat het slechts miscommunicatie is. Het hoeft geen probleem te zijn, maar ik wilde het aangeven voordat het er wel één wordt sluit Jessie het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *