Ruud wil niet mee doen aan het promotie plan van Robbie

Ruud wil niet mee doen aan het promotie plan van Robbie

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Robbie besprak toen zijn promotie plan voor de boerenmarkt. Hij heeft naast Rianne de opdracht gekregen om deze markt beter te promoten. Maar wat is hij van plan?

Alle bewoners zaten bij elkaar op de banken. Robbie vertelt vervolgens over zijn plan. Hij wil dat alle bewoners zich zaterdag als dier laten schminken, met als doel om zo de bio boerenmarkt onder de aandacht te brengen. Robbie heeft zelfs al een lijst gemaakt met wie in welk dier zal worden getransformeerd.  Zo vertelt hij dat Rowena als poes gaat, Ramona als tijger, Romy als een hondje, Ruud als een aap. Robbie is nog niet klaar met het opsommen maar wordt onderbroken door Ruud. Hij zegt het grappig te vinden. Maar ik ga dit soort dingen niet doen als promotie. Even serieus jongens voegt hij eraan toe. De bewoners beginnen allemaal te lachen, maar Gert-Jan vindt Ruud zijn reactie ongepast. Volgens hem doet Robbie zijn best en verdient een eerlijke kans.  Ook Ramona neemt het voor potentiële bewoner Robbie op. Je vindt nooit wat leuk zegt ze. Het enige wat je doet is met de koe spelen.De rest lacht en Robbie legt zijn plan verder uit en iedereen ziet het wel zitten. Op Ruud na dan, vindt jij het een leuk idee? Of vindt je het idee van Rianne, boerenspellen spelen leuker?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:52

    Ruud wil niks , waarom hebben ze hem ook geen stem gegeven dat begrijp ik niet.
    of zal het niet mogen om hem weg te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *