Cees gaat het gesprek met Ramona aan over de stemming

Cees gaat het gesprek met Ramona aan over de stemming

Tijdens de nominatie van afgelopen dinsdag kreeg Cees een stem van Ramona. Dit had Cees niet verwacht en gaat nogmaals het gesprek hierover aan. Vlak na de nominatie ronde vroeg hij dit al maar werd kwaad en liep weg. Afgelopen avond probeerde hij het opnieuw.

Cees gaat rond 00:00 uur richting de groene slaapkamer waar Ramona al in bed ligt. Hij gaat bij haar zitten en zegt dat hij het jammer vindt dat Ramona wel een waarschuwing heeft gegeven aan Do, maar niet aan hem. Daarom kwam het bij mij zo hard binnen. Je had mij ook even apart kunnen nemen legt hij verder uit. Ramona knikt en laat weten dat ze Cees begrijpt. Vervolgens zegt ze dat ze wel getwijfeld heeft of ze het hem moest zeggen maar heeft dit uiteindelijk niet gedaan. Cees antwoordt dat er de volgende keer twee dingen gedaan kunnen worden. Of je zwijgt in alle talen en je houdt het lekker voor jezelf. Of je bent transparant en vertelt het aan iedereen. Ramona zegt wederom dat ze het begrijpt en zal de feedback meenemen naar de volgende stemmingsronde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *