Karin ontvangt slecht nieuws van haar dochter

Karin ontvangt slecht nieuws van haar dochter

Deze nieuwe dag in Utopia is voor Karin niet zo goed begonnen. Ze heeft slecht nieuws ontvangen van haar familie per brief…

Rowena is vanmorgen naar de brievenbus geweest en vond daar een brief gericht aan Karin. Snel loopt ze terug richting de loods en vraagt aan Karin of ze een momentje heeft. Karin voelt de bui al hangen en staat te trillen op haar benen. De dames lopen met Karin richting de slaapkamer daar duurt het niet lang voordat Karin in tranen uitbarst voordat ze de brief gelezen heeft. Rowena neemt de brief over en leest het volgende voor:
“Lieve mama, afgelopen week voelde ik mij niet zo lekker en ben ik voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Na meerdere onderzoeken blijkt dat ik, pre-eclampsia heb: zwangerschapsvergiftiging. Sinds gisteren ben ik opgenomen en wordt er goed voor mij gezorgd. De baby zal helaas wel eerder gehaald moeten worden. Voor 30 weken. Ik zit nu op de 24 weken, spannend dus. Gisteravond heb ik een injectie gekregen om de longetjes sneller te laten rijpen, zodat het veiliger is als ze gehaald wordt. Al met al heel erg schrikken en een nare situatie. Ik ben er wel heel rustig onder. Maar ik wil je graag even zien. Mama, je mag vandaag naar me toe komen in het ziekenhuis. Dat zal me heel goed doen.”

Karin is nog altijd enmoitoneel en Rowena probeert haar te troosten. Echter lukt dat niet, ze is ontroostbaar. Hoe kan dat nou, zwangerschapsvergiftiging? vraagt Karin zich snikkend af.  Ook Ramona slaat een arm om haar heen en even later worden de andere bewoners ingelicht. Iedereen steunt Karin met knuffels en lieve woorden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *