Jessie pissed off door Ramona

Jessie pissed off door Ramona

Nog wat nieuws van afgelopen avond, als Jessie wil gaan slapen geeft Ramona aan dat ze nog even wil kletsen. Ze voelt zich gekwetst en geeft aan dat ze dacht dat hij haar vriend was. Waarmee ze lekker gek kon doen. Maar dat je mij  in de middag  publiekelijk aansprak heeft mij geraakt. Jessie antwoordt dat hij Ramona nooit heeft willen kwetsen. Maar hij geeft aan dat wanneer ze zaken doen, hij dan serieus wil handelen. Ramona antwoordt dat hij ook tijdens het zakendoen soms domme grappen maakt en zij zich hier aan irriteert. Jessie zucht even en geeft dan toe dat de fout bij hem ligt. En zegt dat hij er op zal gaan letten en op een andere manier met haar zal gaan communiceren.Vervolgens vraagt Karin nieuwsgierig waar over de twee op dit late tijdstip aan het praten zijn. Jessie geeft aan dat hij pissed off is. Als Karin vraagt hoe dit komt legt hij uit dat hij dacht dat dit onderwerp al was afgesloten. Maar dit is voor Ramona niet zo. Ramona roept vervolgens uit irritatie dat hij over twee maanden vol op haar kan stemmen als hij zo geïrriteerd is. Jessie grijpt terug naar het gesprek van gisteren middag. Hij zegt dat ze de miscommunicatie al besproken hebben. Als ik dan aangeef dat ik me irriteer, krijg ik dit. Ik had beter mijn bek kunnen houdeneindigt Jessie het gesprek terwijl hij wegloopt. Benieuwd naar wat beelden rondom deze gebeurtenis? Kijk het per onderstaande video nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Merel at 14:13

    Ramona toont Bordeline gedrag, is arrogant en heeft een smerige straatbek en gilt alles bij elkaar!! Ze begint op Vic te lijken. Ze zet zichzelf op een voetstuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *