Cees wil Karin steunen

Cees wil Karin steunen

Karin heeft droevig nieuws ontvangen van haar dochter. Inmiddels weten alle bewoners dit nieuws en Cees heeft naar aanleiding van dit vervelende nieuws een idee gekregen.

Terwijl Karin in de badkamer staat komt Cees naar haar toe. Hij vertelt dat hij een idee heeft wat hij met haar wil delen. Hij geeft straks voor de bewoners een presentatie en wil tijdens zijn verhaal zestien kaarsen aansteken. Die kaarsen symboliseren wij, Utopia legt hij verder uit. En zegt dat de kaarsen al onderdeel waren van deze presentatie van Cees. Maar ik wil nu het verhaal iets aanpassen en de kaarsen aansteken als vuur voor de Utopianen, maar ook voor jou dochter voegt hij eraan toe. Zij heeft het nu hard nodig. Het is een symbool voor ik denk aan je. Een kaars aansteken hoeft voor hem niet altijd aan de dood gelinkt te worden benadrukt hij. Karin reageert dat haar moeder ook altijd een kaarsje aansteekt als iemand het nodig heeft. Oh, wat grappig antwoordt Cees. Dat hoor je niet veel. Karin geeft Cees goedkeuring voor zijn idee en wenst hem veel succes. Ze lijkt de actie wel te waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *