Karin verlaat tijdelijk Utopia

Karin verlaat tijdelijk Utopia

Karin heeft droevig nieuws ontvangen van haar dochter die zwanger is. Ze heeft zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Na het lezen van het nieuws mag Karin tijdelijk Utopia verlaten om op ziekenbezoek te gaan. Ze liep samen met Benjamin, Romy, en Ramona richting de poort. Daar werd nog even geknuffeld en Karin liep snel de poort uit om naar haar dochter te gaan.

En dan is er nog een gebeurtenis waar we over schrijven, Ramona en Jessie hebben afgelopen avond wat onenigheid gehad. Inmiddels hebben de twee met elkaar gesproken. Ze hebben het weer goedgemaakt. Buiten wandelen de twee een stukje. Ik wist niet dat het jou zo hoog zat begint Ramona. En vertelt dat ze dacht dat hij grapjes maakte afgelopen avond. Totdat ik zag dat je serieus was. Ik heb je hoog zitten als persoon benadrukt ze. We zijn verschillend, en ik wil me echt wel aanpassen. Ik ben flexibel, we zijn een goed team vind ik, voegt ze eraan toe. Jessie zegt dat ook hij een aantal dingen niet leuk vindt. Bijvoorbeeld die rare bewegingen als je achter me staat. Daar voel ik me niet op mijn gemak bij. Ik ben niet tegen grapjes maar je maakt ze op het verkeerde moment voegt hij eraan toe. Ramona geeft daarna toe dat ze grapjes over dik zijn ook niet echt fijn vind. Vooral nu tijdens haar afvalproces. Maar ik weet dat je het niet meent gaat ze verder. Jessie vindt op zijn beurt dat de samenwerking geweldig is tussen hen en vindt het fijn dat ze dit gesprek nu met hem aanknoopt. Ze sluiten hun gesprek af met een stevige knuffel. Alles lijkt dus weer goed te zijn tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *