Rianne denkt dat zij mag blijven als vaste bewoner

Rianne denkt dat zij mag blijven als vaste bewoner

Potentiële bewoners Robbie en Rianne zijn nu al een tijdje in Utopia. Aanstaande zondag wordt besloten wie er definitief mag blijven en vaste bewoner wordt. Rianne lijkt echter al zeker te zijn van haar zaak…

Rianne is druk bezig met het verven van de loods en knoopt ondertussen een gesprek aan met Benjamin. Ze zegt tegen Benjamin dat Utopia een rollercoaster is en dit is niet de eerste keer dat ze dit zegt.Je kunt van Utopia maken wat je wilt. Het is net hoe je er zelf in staat, het is een unieke kans die ik wil pakken voegt ze eraan toe. Benjamin antwoordt dat hij het snapt. En ik denk ook dat ik me geen zorgen hoef te maken geeft Rianne vervolgens toe. Benjamin zegt dat ze inderdaad goed bezig is. Rianne vertelt vervolgens dat de bewoners haar een goed gevoel geven. Ik heb het gevoel dat iedereen mij gerust probeert te stellen. Zo van, Rianne, het komt wel goed. Je ligt lekker in de groep. en je bent van toegevoegde waarde. We willen Robbie ook een eerlijke kans geven, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Dat is een geruststelling en ontzettend fijn gaat ze verder. Maar ik moet inderdaad mijn plekje nog verdienen. Ik voel vrijwel geen druk en kan zo ook gewoon in mijn eentje werken aan de loods. De angst om niet goed in de groep te vallen is er niet meer.

Wat we wel weten is dat er nogal wat verschillende meningen zijn rondom de potentiële bewoners. Er zijn voorstanders voor Rianne maar ook voor Robbie. Het is allemaal nog even afwachten. Of het gevoel van Rianne ook daadwerkelijk uit gaat komen zullen we zondag pas weten. Wat denk jij? Wordt het Robbie of Rianne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Druif at 01:08

  Beetje arogant zeg je , zeg maar gerust heel erg hoor . Hoop dat ze op haar plaat gaat , zodat ze in de echte wereld dat alles niet gaat zoals ze denkt. Maar ja het is Utopia he je weet het niet . Van mij mag Robby ? Wel blijven . Stuk symphatieker

 2. RUUD at 15:03

  Rianne wordt de nieuwe bewoonster in Utopia en ROB gaat der uit,
  Want zei en Victoria zijn beide die op hun eigen geslacht vallen,
  En ROB heeft daar erg veel moeite mee omdat hij verlieft is op Victoria
  En daarom stem ze hem der uit maar tevens ook dat hij 30 stemmen heb gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *