Cees baalt, hij staat er alleen voor

Cees baalt, hij staat er alleen voor

Cees baalt nogal, hij heeft de andere bewoners om hulp gevraagd maar staat er alleen voor. Hij doet zijn beklag bij Ramona in de badkamer.

In de badkamer staan Cees en Ramona. God wat baal ik zegt Cees tegen haar. Ramona is benieuwd wat er aan de hand is.Cees vertelt dat zijn frustraties te maken hebben met de voorbereiding van zijn presentatie (verslag komt zo). Tijdens deze presentatie zal Jan Slagter ook komen. Iedereen heb ik om hulp gevraagd, maar niemand die wat doet gaat Cees verder. Als voorbeeld geeft hij dat hij heeft gevraagd of er geveegd kan worden. Ze lachen wat, ze kijken je aan en ze lopen weg voegt hij eraan toe. Ook heeft hij gevraagd of de banken op de juiste plek gezet kunnen worden en of er een kist met zand geregeld kan worden. Er is nog niks gebeurt klaagt hij verder. En somt vervolgens nog meerdere voorbeelden op. Ramona zegt dat ze hem gaat helpen. Maar de vraag is of deze hulp nog op tijd komt. Want Ramona moet nog douchen en Jan Slagter staat over 30 minuten voor de deur. Het is toch weer te gek, of niet!? gaat Cees verder. Zijn ontevredenheid is van zijn gezicht af te lezen. We komen zo terug met het verslag over de presentatie van Cees. Zien we je dan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:58

    Dat hij kunnen verwachten dat iemand hem gaat helpen , dan kan je zien hoe ze over hem denken.
    Ik vind dat niet kunnen iemand anders dan hadden ze wel geholpen , erg kinderachtig is dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *