De presentatie van Cees

De presentatie van Cees

En toen was het tijd voor de presentatie van Cees. Want ondanks het feit dat hij niet veel hulp kreeg is toch alles goed gekomen. Ook Jan Slagter is in Utopia, hij komt luisteren naar de presentatie en zal ook wat tips geven met betrekking tot presenteren. Cees heeft zich netjes aangekleed en krijgt hier dan ook een compliment over van Jan. Als eerst geeft Cees Jan een kleine rondleiding door de loods. Dan is het tijd voor Cees zijn presentatie.

Alle bewoners zitten op de bank, inclusief Jan. Cees begint zijn presentatie en legt een berg lucifers op tafel en begint dan met praten. Aller eerst heet hij Jan welkom. Dan gaat hij verder over zijn onderwerp: de lucifer. Tijdens de presentatie mag iedereen een doosje lucifers pakken. Hiermee steken de bewoners 16 kaarsen aan. Dit doen ze voor Karin en haar dochter. Cees neemt een momentje om stil te staan bij deze situatie. Ook staan de kaarsen voor vuur en passie. Niet alleen in Utopia, maar je hele leven zegt Cees terwijl hij met zijn hand op zijn hart tikt. Als de presentatie klaar is klinkt er een luid applaus. Vervolgens geeft Jan Slagter een positief commentaar. Hij vindt dat Cees het heel goed heeft gedaan. Je hebt meteen onze aandacht gepakt, door de lucifers op tafel te leggen. Ook doet Jan nog een bijzonder aanbod. Cees mag namelijk een keer “de Max geheugentrainer”presenteren. De groep begint te juichen zodra ze dit horen. Voordat Jan weer vertrekt praat hij nog even alleen met Cees. Hij is erg positief en Cees loopt rond met een grote glimlach. Zijn dag kan niet meer stuk. Mochten er nog filmpjes verschijnen van deze presentatie zullen we deze uiteraard in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *