Rowena heeft een moeilijk moment

Rowena heeft een moeilijk moment

Voor de presentatie van Cees gebeurde er nog meer, zo had Rowena een moeilijk momentje…

Binnen stonden Rowena en Romy wat te kletsen. Rob komt vervolgens voorbij gelopen, hij kijkt naar Rowena en ziet dat er iets aan de hand is.  Hij slaat zijn armen om haar heen en vraagt wat er aan de hand is. Rowena geeft aan dat ze alles van thuis op dit moment enorm mist. Ik heb heel erg last van prestatiedrang waardoor ik mijn veilige haven steeds meer begint te missen legt ze uit. En merkt op dat ze nu juist de rust moet weten terug te vinden omdat ze bijna naar Nepal vertrekt. Rob probeert Rowena vervolgens duidelijk te maken dat ze nu echt voor zichzelf moet kiezen en echt haar rust moet pakken. En biedt haar gelijk een massage aan, waar Rowena graag later op de dag gebruik van wil maken. Rowena besluit haar spullen te verplaatsen naar de studio, om op die manier de drukte in de loods de ontwijken. Ze heeft namelijk behoefte aan rust om op die manier alles op een rijtje te zetten. Ook krijgt ze nog een dikke knuffel van Victoria die langs komt lopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *