Rob houdt er rekening mee dat hij Utopia moet verlaten

Rob houdt er rekening mee dat hij Utopia moet verlaten

Maandag moet Robbie of Rianne kiezen wie van de genomineerden Cees, Rob of Benjamin Utopia definitief zal verlaten. Rob sprak over een mogelijk vertrek uit Utopia met Victoria. Hij acht de kans redelijk groot…

Het gesprek vond plaats op de vide, daar zaten Rob en Victoria op bed. Victoria laat weten dat ze zich zorgen maakt om Rob. Ik zie dat het niet helemaal goed met je gaat merkt ze vervolgens op. Het gaat wel reageert Rob. Het is gewoon apart. Het hoort er ook wel bij volgens Victoria. Maar deze situatie is altijd gek doelend op Rob die genomineerd is. Rob vertelt dat hij toch wel rekening houdt met een vertrek. Nu ben ik nog hier, ik focus me op alles netjes achterlaten voegt hij eraan toe. Wel maakt Rob zich zorgen om de groep. Volgens hem moet de groep er meer voor elkaar zijn. En noemt als voorbeeld vanmorgen toen Karin slecht nieuws kreeg. Mensen lopen te gillen en te stoeien, zo raar dat we in zo’n situatie geen eenheid zijn voegt hij eraan toe. Ook heeft Rob het gevoel dat hij er wel altijd is voor mensen die hem nodig hebben. Mocht ik vertrekken maakt ik me hier toch wel zorgen over, want wie neemt deze taak dan op zich? Mocht ik moeten gaan heb ik er vrede mee, ik verheug me om mijn familie en vrienden weer te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *