Volgens Cemal doet Ruud geen flikker in Utopia

Volgens Cemal doet Ruud geen flikker in Utopia

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Ruud en Cemal hadden ruzie tijdens het opruimen van de boerenmarkt die gisteren plaats vond.

En die ruzie ontstond toen Cemal aan Ruud vroeg of de spullen die hij gebruikt heeft ook kan afwassen. Ruud reageerde er niet op en kletste verder met Rowena. Cemal besluit het nogmaals te vragen omdat anders de keuken niet verder opgeruimd kan worden. Ruud is zich van geen kwaad bewust en vraagt wat er met hem is. Cemal antwoordt dat er niks is maar dat hij gewoon zijn rotzooi moet opruimen. Misschien moest ik werken vandaag reageert Ruud. Deze opmerking schiet Cemal in het verkeerde keelgat. Wij allemaal valt Gert-Jan in de rede die zich met het gesprek bemoeit. Ruud vraagt nogmaals aan Cemal wat hij nou precies probeert te zeggen. Cemal zegt dat hij vindt dat Ruud wat meer moet doen. Je doet geen flikker hier joh voegt hij er geïrriteerd aan toe. Rowena probeert een ruzie te voorkomen maar dat is te laat. Ga je nou in een keer een grote mond geven, guppy zegt Ruud tegen Cemal. Cemal reageert dat hij tenminste wel werkt. En zegt tegen Ruud dat hij dat ook eens zou moeten doen. Dan zal je waardering krijgen van de groep voegt hij eraan toe. Ruud antwoordt vervolgens dat hij deze waardering niet nodig heeft. En vraagt waar die grote mond vandaan komt. Waar komt ie vandaan? Ik erger me kapot dat je geen flikker uitvoert hier antwoordt Cemal boos. Pipo antwoordt Ruud terug. Gert-Jan bemoeit zich weer met het gesprek. Hij staat achter Cemal die echt heel erg boos is.  Eén f*king dag in de maand moet je werken hier, en wat doe je? Je loopt de hele dag te shinen als een f*king filmster. Rot op joh!  schreeuwt Cemal die nog kwader wordt. Daarna is iedereen stil. Er hangt een gespannen sfeer de rest van de avond…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Merel at 06:04

  Ruud denkt inderdaad dat hij daar de ster is… Hij vindt dat andere tegen op horen te kijken gezien hij Utopiaan 1ste uur is geweest. Hij loopt daar met een arrogantie rond daar wordt je niet goed van.
  En dan die idiote trek om steeds voor de spiegel gaan staan tig per dag om naar zich zelf te kijken, lelijk als de nacht vind ik hem en nog niet te spreken over die rare tik met dat vest, mafketel is het die niet eens normaal een lepel kan vasthouden. Ruud hoort in de prehistorische tijd!!!

 2. anneke at 09:44

  Ik begrijp al helemaal niet waarom die gast er weer in gekomen is, en geen stemmen heeft gehad.
  Ik had het nog moeten zien als hij iets van de 10 stemmen van Rob had gekregen (Rob dus 20 in plaats van 30 ) had hij ook op de bank gezeten.

  • Hyl at 09:52

   Nou idd, het lijkt wel of ze bang zijn van ruud, niemand zegt er wat van, en maar sjansen met rowena, wat ze ook niet onplezierig vind. Er uit met die ruud, en snel.

 3. Wil at 08:41

  Goed zo Cemal, eindelijk zegt er iemand wat van, die Ruud loopt daar alsof hij de alles mag. En de andere zn slaven zijn, bahhhhhh …….eruit met die vent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *