Een meningsverschil tussen Ramona en Jessie

Een meningsverschil tussen Ramona en Jessie

Tijd voor weer wat Utopia nieuws. Zo hebben Jessie en Ramona wederom een meningsverschil. Dit keer over de indeling van de bio boerenmarkt die dit weekend plaats zal vinden…

Jessie stapt op Ramona af en vraagt haar mening over de inrichting van de markt. Ramona reageert wat onverschillig en Jessie snapt niet waarom ze dat doet. Hij vertelt vervolgens dat hij gisteren duidelijk naar haar mening heeft gevraagd over de inrichting van de markt en dat zij hem toen afscheepte. Als jij geen interesse toont, dan neem ik gewoon m’n initiatief daarin benadrukt hij Ramona antwoordt dat ze dat prima vindt. Jessie vraagt daarna wederom haar mening over de inrichting. Ramona antwoordt dat ze er nog niet naar gekeken heeft en dus geen mening kan geven. Jessie oppert daarna om er samen eens naar te kijken. Volgens Ramona had Jessie eerder naar haar toe moeten komen. Jessie antwoordt op zijn beurt dat hij een aantal keer naar Ramona heeft gezocht maar haar keer op keer niet kon vinden. Daarom heb ik de andere bewoners maar om hun mening gevraagd legt hij verder uit. Ramona geeft vervolgens aan dat ze hierdoor het idee krijgt dat Jessie geen waarde hecht aan haar mening en voelt zich steeds minder belangrijk worden binnen de marktcommissie. Uiteindelijk besluiten de twee toch maar te spreken over de markt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *