De tweede dag van Rowena in Nepal

De tweede dag van Rowena in Nepal

Rowena is inmiddels twee dagen in Nepal. Vandaag is haar derde dag aangebroken maar wij blikken dus nog even terug naar gisteren. Wat heeft de Utopia bewoonster allemaal meegemaakt?

Rowena was op bezoek bij het opvangtehuis in Kathmandu dat stichting Free a Girl heeft gefinancierd. De meisjes worden hier opgevangen nadat zij zijn gered uit de gedwongen prostitutie. In het opvangtehuis krijgen de meisjes verschillende lessen als mediteren en danstherapie. Rowena is bij het  ochtendgebed geweest en daarna heftig gesprekken gevoerd met meisjes die zijn gered. Rowena zelf heeft ook haar steentje bijgedragen, ze heeft namelijk tennisles gegeven aan deze meisjes. Ook is Rowena bij een kapsalon geweest waar de geredde meisjes nu werkzaam zijn als kapster. Zij hebben in het opvangtehuis geleerd om voor zichzelf te zorgen en zijn nu voorzichtig aan terug aan het keren in de maatschappij. We zijn benieuwd wat Rowena vandaag weer mee gaat maken. Daar komen we uiteraard nog op terug. Benieuwd wat ze op de eerste dag in Nepal mee maakte? Dat lees je hier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *