Gina en Victoria spreken Ramona aan op haar gedrag

Gina en Victoria spreken Ramona aan op haar gedrag

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ramona werd namelijk door een aantal bewoners aangesproken. Dit omdat ze niet blij zijn met het gedrag wat ze vertoond…

Victoria zit op de bank bij Gina, Benjamin en Cees die de plannen van de markt doorspreken. Victoria vraagt zich af of alles wel goed gaat met Ramona. En geeft vervolgens aan dat ze merkt dat Ramona een negatieve vibe om zich heen heeft hangen. En vertelt daarna aan Gina dat ze erover zit te denken om op haar af te stappen. Naar eigen zeggen staat ze totaal niet open voor feedback van anderen. Terwijl Victoria en Gina hierover praten, komt Ramona aanlopen. Gina spreekt Ramona aan over hetgeen wat ze net, besproken hebben en afgezien van de marktcommissie, de bewoners geen invloed meer hebben over de gang van zaken omtrent de markt. Ook benadrukt Gina dat wanneer andere met een idee of kritische feedback aankomen, Ramona hier moeilijk tegen kan. Gina geeft ook nog een waarschuwing mee, als je zo doet, dan is de rest van de markt ook voor jou. Ramona antwoordt het te begrijpen maar vindt ook dat als de bewoners het hun markt vinden, zij ook wel eens positieve feedback hadden mogen geven op wat er op dit moment met de markt gedaan wordt. Ramona benadrukt dat er tot op heden niemand naar haar toe is gekomen die haar een compliment heeft gegeven over de organisatie van de markt. Victoria vraagt vervolgens aan Ramona of zij het dus vervelend vindt dat mensen haar geen complimenten geven over wat ze doet. Ramona antwoordt daarop negatief maar geeft ook aan dat ze om haar heen alleen maar hoort dat de ideeën geen effect hebben en dat dat niet motiverend werkt. Het enige waar ik voor wil zorgen, is dat wij gewoon te eten hebben met zijn allen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. RUUD at 15:48

  Laat dat dikke zwijn a.u.b. haar mond houden
  met haar kinderlijk stemmetje wordt daar niet goed van.
  Ze wilt aan dacht hebben ga a.u.b. lekker naar huis toe.

 2. anneke at 12:24

  Die Ramona wil altijd complimentjes hebben , zelf geeft ze nooit iemand een compliment of ze moet wat van iemand wat hebben.
  Ik vind Gina gegroeid ,alleen heb ik het idee dat ze het daar niet meer leuk vindt ze kijkt zo boos de laatste tijd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *