Gina schaamt zich tegenover de standhouders

Gina schaamt zich tegenover de standhouders

Afgelopen avond was er een standhouders borrel in Utopia. Echter verliep dit niet helemaal goed volgens Gina. Ze schaamde zich nogal tegenover de standhouders…

Buiten op het bankje laat ze dat aan enkele bewoners weten zoals Ramona en Benjamin. Ze vertelt dat ze zich kapot heeft geschaamd tijdens de standhouders borrel. Ramona lacht en vraagt waarom dat zo is. Gina legt vervolgens uit dat de standhouders ruim 2,5 uur moeten rijden naar Utopia. En dat een bewoner na een halfuur aangeeft weg te willen… dat kan niet hoor voegt ze eraan toe. Ramona snapt het wel maar benadrukt wel dat zij en Jessie de standhouders borrel wil veranderen. En verzekert Gina dat de volgende standhouders borrel er aangegeven zal worden wanneer er mensen komen. Gina reageert wat aangevallen en merkt op dat het vanzelfsprekend moet zijndat alle bewoners weten wanneer deze borrel plaatsvindt. De borrel is bedoeld voor onze zakenrelaties gaat ze verder. En deelt mede dat de loods een rommel was en dat ze Jessie en Ramona niet professioneel over kwamen. Hierdoor ontstond er schaamte bij mij. Utopia moet ten alle tijden professioneel zijn naar de zakelijke relaties. Daarna loopt Ramona geïrriteerd weg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:20

    Waarom moet er een standhouders borrel gehouden worden, kunnen ze niet zonder borrel doen.
    Die standhouders gaan dan met drank achter het stuur.
    En moet Cees eens zeggen er is rommel in de loods.

    • Willem at 07:18

      Ramona is meestal gauw op haar teentjes getrapt maar moet zelf maar eens goed bij haar zelf te rade gaan. Van Jessie verwacht men dat hij als president zijnde professioneel overkomt,maar niets van dat. Als ik naar dat loopje van hem kijk heb ik de indruk dat hij zich heel belangrijk vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *