Is Do te afhankelijk van Bas?

Is Do te afhankelijk van Bas?

Afgelopen avond werd er nog geoefend voor de boerenmarkt die dit weekend plaats zal vinden. Er zal namelijk een openingsdans gehouden worden door de bewoners. Dit gebeurde onder leiding van Ramona. Terwijl zij iedereen bijeen riep had Gert-Jan een gesprek met Jessie. Jessie is namelijk klaar met het gedrag van Do.

Want Do doet niet mee aan een groepsactiviteit en dat zint Jessie niet. Hij mompelt in zich zelf dat het wel toevallig is dat wanneer Bas niet mee doet met een activiteit, Do ook maar niet mee doet. Ook zit het hem dwars dat enkele bewoners zich niet willen inzetten voor een gezamenlijk doel, namelijk de Bio Boerenmarkt. Gert-Jan besluit Jessie te halen voor de repetititie voor de openingsdans. Echter wil Jessie eerst zijn frustraties kwijt. En vertelt aan Gert-Jan dat Do niet meedoet met de openingsdans omdat Bas er geen zin in had. Ze heeft gewoon geen eigen mening vervolgd hij geïrriteerd. Gert-Jan antwoordt dat ze dat met de actie van vandaag alleen maar duidelijk laat zien. De twee besluiten het gesprek hierbij te laten en lopen naar buiten om de openingsdans te oefenen. Vindt jij ook dat Do te afhankelijk is van Bas?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Margo at 20:19

  Jammer dat Do zo achter Bas aanloopt en vaak geen eigen mening heeft.Leuke meid,ze kan veel meer dan ze denkt.Wat wordt het als ze buiten zijn?

 2. dogfan at 08:43

  Do heeft gelijk dat ze niet aan dat achterlijke gedoe meedoet . gina en ruud doen ook niet mee daar hoor je niemand over

  • anneke at 12:16

   Ruud doet nergens aan mee.
   En Do is het zelfde als het stelletje Ivan en Nicole , alles doen ze samen(wil ze samen doen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *