Victoria in tranen door filmpje van Rowena

Victoria in tranen door filmpje van Rowena

Rowena is in Nepal en heeft van zich laten horen door middel van een filmpje. Bij iedereen doet dit wel wat maar met name bij Victoria. Het roept veel emoties bij haar op.

Na het zien van het filmpje klinkt er een applaus. De bewoners zijn trots zijn op Rowena. Het filmpje maakt bij iedereen diepe indruk. Victoria, die zelf naar Lesbos is geweest om zich daar in te zetten voor vluchtelingen heeft het moeilijk na het zien van het filmpje. Ze vindt steun en troost bij Benjamin, die zijn tranen ook moeilijk kan inhouden. De twee knuffelen een tijdje met elkaar. Ik voel zo met haar mee zegt Victoria met een snik. En vertelt dat haar eigen ervaring nog zo kort geleden is. Ik weet precies wat je doormaakt als je met je neus op de feiten gedrukt wordt voegt ze eraan toe. Mijn verdriet komt vooral omdat het leed in de wereld zo erg is. En ik ben me er van bewust dat er zo veel problemen zijn op de wereld waar je soms even bij stilstaat. Maar het volgende moment ga je weer verder met je eigen leven legt ze verder uit. En geeft uiteindelijk ook toe dat het dwars zit dat de bewoners zo weinig hebben om over te klagen maar het wel gebeurd. Dingen die zo in het niet vallen bij dit soort problematiek. Victoria en Benjamin praten nog een tijdje door. Victoria wil aan de wereld laten zien hoeveel pijn het doet. Er zijn heel veel mensen die gen stem hebben. Ik huil voor hun. Snap jij waarom Victoria zo emotioneel reageert? Hieronder kun je het filmpje terugkijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lena at 19:02

    Snap het helemaal aandacht tekort. Als ze zo betrokken was zat ze nu niet Utopia en was ze ergens vrijwilligers werk aan het doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *