Rianne heeft haar eerste moeilijke moment in Utopia

Rianne heeft haar eerste moeilijke moment in Utopia

Rianne is nu al enige tijd in Utopia, en iedere bewoner krijgt wel eens een moeilijk moment. Dit was bij de nieuwste bewoner van Utopia ook het geval…

Ze gaat daar het gesprek over aan met mede bewoners Romy en Karin. En zoekt Romy en Karin op die in beauty salon Ramomy’s zijn.  Zijn jullie een beetje blij met mij hier vraagt Rianne vervolgens. Karin en Romy zeggen dat ze heel blij met haar zijn. Vervolgens vraagt Karin hoe het Rianne bevalt. Rianne zegt dat het haar goed bevalt maar wel een zware dag heeft vandaag. Het is de eerste keer dat ik geconfronteerd word met het feit dat ik niet bij iemand kan zijn, waar ik vandaag wel heel graag bij had willen zijn gaat ze verder. Ze bedoeld daarmee een verjaardag van haar beste vriend. En nu is de poort dicht en kan niet weg. Dit wist ik natuurlijk van tevoren benadrukt ze. Maar het maakt het er allemaal niet makkelijker op geeft ze toe. Karin en Romy begrijpen haar wel.  Het offer dat je maakt is groot, maar het doel is nog groter merkt Rianne dan op. En geeft Karin daarna een compliment, ze heeft er bewondering voor hoe ze omgaat met de lastige situatie waarin ze zich momenteel bevind.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willem at 06:48

    Rianne is tot nu toe goed bezig in Utopia. Zij weet van aanpakken en als zij dat blijft doen dan kan zij wanneer er moeilijke momenten zich voordoen haar gedachten verzetten door bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *