Gert-Jan en Jessie halen een grap uit met Rob

Gert-Jan en Jessie halen een grap uit met Rob

We blikken nog even terug op gisteren. Jessie en Gert-Jan besloten namelijk een grap met Rob uit te halen…

Heb je een seconde? vraagt Gert-Jan terwijl Jessie tegen Rob aan het darten is. Ik ga zo het dak op, dus denk dat het leuk is om de eerste die de keuken uitkomt nat te gooien met een emmer water voegt hij eraan toe. Jessie moet lacht, en antwoord zachtjes dat hij het een goed idee vindt. Beide zijn er echter niet over uit wie het slachtoffer moet worden. Eerlijk gezegd, denk ik dat het Rob moet worden, want hij is met die stinkbommen bezig geweest zegt Gert-Jan dan tegen Jessie. Jessie is het met hem eens, en belooft hem naar buiten te lokken.

Terwijl Jessie aan Rob vertelt dat ze een grap met Cemal willen uithalen, gaat Gert-Jan klaarzitten boven de ingang. Rob moet lachen, want hij is de laatste paar dagen wel van de grappen. Als Jessie door de deur stapt en net aan Rob vertelt dat ze Cenal gaan natgooien, en hij weet er uiteraard niks van weet volgt Rob hem door de deur. Op dat moment gooit Gert-Jan de emmer water vol over hem heen. Rob slaakt een kreet maar schiet daarna al snel in de lach. Hele goeie! Hahaha.bGert-Jan rolt lachend over het dak heen, terwijl Jessie mij zijn handen op zijn knieën slaat. Hè, k*tzooi toch nog gepakt, zegt Rob nog altijd lachend terwijl hij weer naar binnen loopt. Leuk grapje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *