Gert-Jan weet nog niet voor welke potentiële bewoner hij moet gaan

Gert-Jan weet nog niet voor welke potentiële bewoner hij moet gaan

Tijd voor wat Utopia nieuws, het is namelijk weer even geleden dat we iets geschreven hebben. Morgen wordt het een spannende dag, dit omdat dan gekozen moet worden wie van de potentiële bewoners Rianne of Robbie vaste bewoner wordt. Maar Gert-Jan weet nog niet echt op wie hij moet stemmen…

Terwijl Cees is de keuken aan het rommelen is pakt Gert-Jan iets te eten. Gert-Jan voorziet, samen met Cemal, de loods van een wit kleurtje en vertelt wat hij hiervoor nog moet doen. Jullie krijgen niet veel hulp, hè? merkt Cees op. Nou, gisteren heeft Robbie ons geholpen en Rianne ook antwoordt Gert-Jan.En Cees denkt dat het de uitgelezen kans is om de twee potentiële bewoners zo beter te leren kennen. Gert-Jan bevestigd dat en Cees is benieuwd of Gert-Jan al een voorkeur heeft. Ik vind ze allebei aardig antwoordt Gert-Jan. Cees is verbaasd dit omdat hij het idee heeft dat de meeste bewoners voor Rianne zullen gaan. Rianne kan voor de groep denk ik veel betekenen, ze heeft veel talenten. Maar ik vind Robbie echt een aardige jongen, waar je minder snel een discussie mee zal krijgen aldus  Gert-Jan. Op dat moment komt Robbie de keuken ingelopen. Speaking of the devil grapt Gert-Jan en gaat verder als Robbie weer is vertrokken. Ik heb ook wel een paar bewoners horen praten over Robbie. Maar ik vind Rianne wel de meest intelligente voegt hij eraan toe. En Cees vindt iemand waarmee je in een discussie kan raken alleen maar leuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *