Uitvoering van Robbie’s promotieplan voor de boerenmarkt

Uitvoering van Robbie’s promotieplan voor de boerenmarkt

Nadat de potentiële bewoners Rianne en Robbie in Utopia arriveerden, kregen ze een opdracht mee voor hun aankomende vier dagen de Bio boerenmarkt te promoten. Daarom heeft Robbie vandaag een make-up artiest laten komen, die een paar bewoners voorziet van een geschminkt gezicht en staat de loods vol met sport attributen. Een groot deel van de bewoners zit bij elkaar in de woonkamer. Robbie staat op en legt uit wat de bedoeling hiervan is. We hebben vandaag drie teams. De boeren en boerinnen, de groentjes én de dieren. Zij zullen tegen elkaar strijden. De winnaar krijgt vijftig euro voor het hele team en de verliezer moet zondag het ontbijt voorbereiden. Er zijn twintig vragen voorbereid die beantwoordt moeten worden tijdens het sporten. Terwijl jullie fysiek bezig zijn, moeten jullie ook je koppie erbij houden vult Gert-Jan de nieuweling aan. Voor elk goed antwoord kunnen de bewoners een punt krijgen, maar de teamcaptain moet het antwoord geven. Verder is het zo dat als er niet bewogen wordt of een attribuut stil komt te staan, de groep een punt aftrek krijgt. In de loods staan negen onderdelen in een kring uitgestald, waartussen er elke twee minuten gerouleerd moet worden.  Eerlijk is eerlijk. Je hebt het echt goed in elkaar gezet! zegt Ramona die op Robbie doelt. Gert-Jan leest vervolgens de teams voor. Team Boeren & Boerinnen bestaat uit Cemal, Jessie en Karin. Zij dragen voor deze gelegenheid een boeren outfit. Gert-Jan gaat verder, team Groentjes bestaat uit Rianne, Benjamin en Rowena. Team Dieren zijn Romy, Ramona en Robbie. Team dieren is geschminkt als stier, koe en pauw. Cemal leest vervolgens alle sport onderdelen voor, zoals sit-ups, lunges, squats en roeien, waarna Gert-Jan aftelt en het programma begint. De bewoners zijn nu een lange tijd druk met sporten en het beantwoorden van gekke vragen. Gert-Jan meldt uiteindelijk dat team Boeren & Boerinnen de winnaar is! Dat betekent dat team Groentjes morgen een brunch moet verzorgen voor alle bewoners voegt hij eraan toe en iedereen applaudisseert. Dit was ‘m dan, de promo voor de Bio Boerenmarkt op 26 juni! Dank jullie wel. Denk jij dat de promotie geslaagd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *