Robbie raakt geïrriteerd door Rianne

Robbie raakt geïrriteerd door Rianne

Inmiddels is het benefietconcert voor Levi in volle gang. Maar voordat dit concert gestart werd moesten er nog wat voorbereidingen getroffen worden. Potentiële bewoner Robbie was daar onder andere druk mee bezig. Echter lijkt hij het niet zo goed te kunnen vinden met mede potentiële bewoner Rianne…

Robbie is druk bezig bij de poort om alles klaar te maken voor de gasten die zullen komen. Dan komt hij Rianne tegen die bij de kas zit te wachten totdat de gasten arriveren. Zij vraagt aan Robbie wat hij allemaal aan het doen is, waarop hij antwoordt dat Rianne niet zo nieuwsgierig moet zijn. Rianne reageert op haar beurt dat ze dacht hem hulp te kunnen bieden, waarvoor Robbie haar hartelijk bedankt. Wat later loopt Robbie de keuken in waar hij zijn frustratie bij Gert-Jan uit. En vertelt over zijn gesprek met Rianne. Gert-Jan reageert wat laconiek en vraagt waar Rianne precies zat. Nadat Robbie heeft uitgelegd waar ze zat, kijkt Gert-Jan even bedenkelijk. Maar waarschuwt Robbie dat hij niet te opvliegerig over moet komen en dit ook geldt voor Rianne, omdat het nog steeds om een goed doel gaat. Robbie snapt maar zegt wel met enige irritatie dat als Rianne het wil ze het ook kan krijgen. Gert-Jan reageert koel, en benadrukt dat er geen verliezer is vandaag. Er is maar één winnaar en dat is Levi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. maria at 18:31

  Het klopt wel wat r Bobbie zegt. . He t valt mij s steeds op ..als robbie ergens mee bezig of met anderen praat rianne er vaak bij komt. Ze wil hem steeds overtroeven.

  • Jojanneke at 00:35

   Dat was vanaf de eerste minuut al zo… Ik vind die Rianne maar een arogant ding. Denk dat die nu haar best doet om in Utopia te komen, maar daarna snel in kakt…
   Robbie past beter in Utopia.. Super tof hoe hij die promotie heeft aangepakt, jammer dat er alleen dan weer een aantal niet mee doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *