benefietavond voor Levi

benefietavond voor Levi

Vanavond vindt de benefietavond plaats voor Levi. Levi is een jongetje van drie jaar. Hij is te vroeg geboren en heeft een tekort aan longblaasjes. De longblaasjes die hij wel heeft zijn dusdanig beschadigd dat deze niet optimaal functioneren. Kortom, een ernstige longziekte dus. Dit heeft niet alleen effect op zijn levensstijl, maar op het hele gezin. Ook op zijn broertjes van 10 en 12 jaar. Om het leven van Levi en het gehele gezin te verbeteren, is het noodzakelijk om een aanbouw aan het huis te maken. De verbouwing kost veel geld en daar is waar Utopia graag wil inspringen en helpen. De avond zal duren van 17:00 uur tot 21:00 uur. De volgende artiesten zullen een optreden weggeven. Ze doen dit namelijk belangeloos:

  • Stef Ekkel
  • Wir Sind Spitze
  • Gipfel Power

Wil je nou ook Levi steunen? Dan kun je een donatie overmaken op rekeningnummer NL19ABNA0567944239 t.n.v Utopia Foundation o.v.v. Help Levi. Zodra er beelden van deze avond verschijnen zullen we deze op de website plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *