Flinke competitie tussen Robbie en Rianne

Flinke competitie tussen Robbie en Rianne

Afgelopen avond vond de benefietavond plaats voor Levi. En tijdens deze avond was de competite erg hoog tussen potentiële bewoners Robbie en Rianne. Zo was er gisteren een “wedstrijdje”. Welke potentiële bewoner haalt het meeste geld op voor Levi? We zullen dat in dit bericht voor je omschrijven.

Er werd met name over deze competitie gesproken voor de benefietavond van start ging. Zo sprak Gert-Jan Rianne aan over de strijd die ze voert met Robbie. Hij vraagt dan ook enigsinds nieuwsgierig of ze klaar is om de strijd met Robbie aan te gaan. Rianne antwoordt dat ze inderdaad Robbie heeft uitgedaagd om zoveel mogelijk geld te collecteren voor Levi. Gert-Jan begint over de tip die hij ook al aan Robbie had gegeven, om bij de ingang te gaan staan om zo als eerste de donaties te kunnen ontvangen. Rianne zegt dat ze hulp zal krijgen van Rowena die mensen zal aanspreken om geld bij Rianne in het potje te gooien. Gert-Jan lacht maar zegt daarna dat hij die actie niet heel netjes vindt. Rianne is zich van geen kwaad bewust. Competitie is competitie. Alles voor het goede doel benadrukt ze. Gert-Jan denkt daar toch anders over, ze moet het zelf doen zonder behulp van anderen.

Maar een van de vaste bewoners had ook moeite met deze competitie. Althans de aanpak hiervan dan.. En dat is Rob, hij roept Robbie bij zich om eens even te praten. Rob zegt tegen hem dat hij het geen strak plan vindt om bij gelijk bij de poort te starten met de collecte. Mensen moeten volgens hem even rustig binnen kunnen komen voordat ze worden benaderd om iets te doneren. Robbie snapt zijn opmerking niet helemaal, omdat zijn actie gericht is voor donaties voor Levi en niet voor iets commercieels. Rob vindt dat de twee potentiële bewoners de race tussen hen moeten houden. En legt vervolgens uit dat de mensen die naar Utopia komen al geld uitgeven binnen aan bijvoorbeeld de drankjes en tickets. Je moet de gasten de ruimte geven vervolgd Rob. Iedereen donneert volgens hem uiteindelijk wel wat. Robbie snapt Rob zijn opmerkingen wel, maar geeft aan dat hij nu geen andere opties meer heeft om geld op te halen. Rob vindt dit op zijn beurt maar onzin, aangezien hij ook rond kan gaan met de collectebus wanneer de mensen binnen zijn en aan een drankje zitten. Even later loopt Robbie het kantoor binnen en deelt hij zijn irritatie over Rob bij Jessie. Jessie snapt Rob zijn opmerking wel, maar geeft aan dat Robbie het positief moet bekijken. Al het geld wat je ophaalt is voor Levi en dat is het belangrijkste! Zodra er meer duidelijk wordt over de opbrengst van deze avond komen we daar uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *