Do wil een mannelijke vrouw in Utopia

Do wil een mannelijke vrouw in Utopia

Nog meer nieuws van afgelopen avond, tijdens de benefietavond voor Levi hadden Robbie en Do een gesprek.

De twee hadden een gesprek terwijl ze mee liepen tijdens de rondleidingen die tijdens deze avond gegeven werden. Do begint het gesprek en zegt dat ze goed met mannen om kan gaan. Ze grapt dat dit komt doordat ze stiekem ook een man is en  Robbie moet hard lachen. Do legt vervolgens uit dat ze daarom liever een nieuwe man in Utopia wil, maar nu Rianne binnen is weet ik het niet meer geeft ze vervolgens toe. Rianne is een mannelijke vrouw, en dat ontbreekt hier voor mij. Daarom is het heel verleidelijk voor mij, want het zou fijn zijn hier een vriendin te hebben gaat ze verder. Robbie antwoordt dat ze altijd naar Jessie toe kan gaan voor een gesprek. Do zegt dat ze juist niet wil weten wat andere mensen stemmen. Ik wil me niet laten beïnvloeden door wat andere mensen doen benadrukt ze. Volgens Robbie moet ze gewoon naar haar gevoel luisteren. Wel denkt hij dat er een sterker front gevormd zal worden dan wanneer Rianne zal blijven. Do geeft op haar beurt aan dat het niet flatterend is om Rianne naar beneden te halen wat Robbie dan wel weer begrijpt. Maar voor wie Do gaat kiezen weet ze daarna nog niet… Daar zullen we vandaag achter gaan komen. Zou het spannend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *