Robbie is Rianne helemaal zat en confronteert haar ermee

Robbie is Rianne helemaal zat en confronteert haar ermee

Robbie was afgelopen avond helemaal klaar met de andere potentiële bewoner Rianne. Hij besloot dan ook de confrontatie aan te gaan.

Maar Rianne was ook al naar hem op zoek voor een gesprek en ging naar hem op zoek. Tijdens haar zoektocht komt ze Cemal tegen. Tegen hem begint ze over Robbie te klagen. Cemal hoort het allemaal aan en adviseert dat hij het lekker moet laten gaan. Robbie antwoordt met irritatie dat hij nu geen plan meer heeft. Even later komt Rianne naar Robbie met de vraag of ze even met elkaar kunnen praten. Na een lichte zucht stemt Robbie toe. Buiten vertelt Robbie over de kritiek die hij van Rob geeft gekregen op zijn plan. Ook laat hij weten dat het hem opgevallen was dat Rianne naar voren was gelopen en vond hij niet prettig. Rianne legt vervolgens uit dat ze opzoek was naar Robbie, en dacht dat hij daar was omdat een paar bewoners dit tegen haar hadden gezegd. En benadrukt dat ze liever geen competitie meer voert maar de krachten wil bundelen. Robbie reageert geïrriteerd, ik wilde in eerste instantie helemaal geen competitie houden, maar werd door jou voor het blok werd gezet en wel ja moest zeggen. De twee praten het uit en lopen dan naar binnen. In het kantoor doet Robbie zijn beklag over Rianne tegen Gert-Jan. En geeft aan dat Rianne wel bij de poort ging staan, terwijl hij werd weggestuurd. Dan komt Rianne erbij staan en zegt dat ze niet wist dat hij was weggestuurd en juist opzoek naar hem was. Ze geeft ook aan dat ze zich aangevallen voelt door Robbie. En Robbie laat weten dat hij de competitie tussen hen ongepast vindt. Volgens Rianne had Robbie gewoon kunnen aangeven als hij er niet achter stond. Robbie geeft aan dat hij het hele competitie idee al uit zijn systeem heeft gegooid en loopt dan weg. Het is maar goed dat er vandaag één van de twee Utopia moet verlaten. De twee kunnen het echt niet met elkaar vinden blijkt wel weer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:26

    Robbie moet zich koest houden want anders gaat het toch die Rianne worden.
    Van mij mag Robbie blijven als hij maar Rob wegstuurt en niet Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *