Rianne en Rob hadden een nachtelijk gesprek

Rianne en Rob hadden een nachtelijk gesprek

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo hadden Rob en Rianne een nachtelijk gesprek met elkaar.

Dit gebeurde op de slaapkamer, het gesprek ging over de afgelopen dagen in Utopia. Rianne zegt dat deze mogelijk laatste dag toch veel met haar doet, vooral omdat geen enkele bewoner al een keuze heeft gemaakt en de kans 50/50 is dat ze mag blijven. Ik laat het daarom een beetje los, het lot ligt in handen van de bewoners. Rob antwoordt dat als ze mag blijven, dit bij de beginfase hoort. Maar hoopt wel dat als Rianne mag blijven ze een keer op de bank terecht komt omdat dit bij Utopia hoort en het goed is vanwege de spanning die je dan voelt. Maar de spanning die je voelt is goed, dat geeft aan dat je echt wilt blijven benadrukt hij vervolgens. Rob adviseert haar vervolgens om een dagboek bij te houden van de gebeurtenissen binnen Utopia.Uiteindelijk vraagt Rianne aan Rob of hij denkt dat zij het aankan om in Utopia te blijven. Rob antwoordt direct met een ja, maar waarschuwt dat ze zelf verantwoordelijk is voor haar tijd in Utopia. Ook geeft hij aan dat Utopia altijd een komen en gaan zal zijn van de bewoners. Zijn laatste tip is daarom dat Rianne zichzelf niet uit het oog moet verliezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *