De laatste dag ramadan voor Victoria en Gina

De laatste dag ramadan voor Victoria en Gina

Vanmorgen waren Gina en Victoria op tijd wakker, om half vijf maar liefst. Ze stonden op voor de laatste dag van de ramadan waar de twee aan mee doen. Overigens hebben ze niet heel de tijd mee gedaan de twee hebben besloten afgelopen maandag een week mee te doen en vandaag is de laatste dag aangebroken. Daarom gaan ze vandaag samen ontbijten. Gina geeft tijdens het eten aan dat ze blij is als deze dag voorbij is, omdat ze het sporten enorm mist. En dat snapt Victoria wel. Wel benadrukt ze dat ze het heel erg bijzonder vond om de ramadan één week vol te houden. Gina sluit zich erbij aan maar geeft toe dat ze het wel enorm zwaar vind. En Victoria merkte op dat ze de laatste dagen het makkelijkst vond, omdat haar lichaam aan het ritme van de Ramadan moest wennen en Gina is het met haar eens. Dan moet Gina lachen. Ze vertelt aan haar mede bewoner dat ze gisteren buikpijn had van al het eten. Had toch teveel gegeten voegt ze er lachend aan toe. Maar het is wel een wonder dat ik zoveel kan eten in de vroege morgen. Na het ontbijt duiken de twee snel nog even in bed. Het wordt vandaag namelijk een spannende dag. Vandaag wordt er gekozen wie van de potentiële bewoners mag blijven. Rianne of Robbie. Uiteraard komen we daar nog bij je op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *