Dag 901 in Utopia welke potentiële bewoner mag blijven?

Dag 901 in Utopia welke potentiële bewoner mag blijven?

Het is vandaag een spannende dag in Utopia, vandaag zal namelijk gekozen worden wie van de potentiële bewoners Robbie of Rianne mag blijven. En wie er natuurlijk weer naar de buitenwereld terug moet keren. De spanning in de loods is om te snijden.

Robbie besloot buiten alle spanningen van zich af te schudden en ging richting de koeien. Daar kwam hij Rowena tegen en zij is benieuwd hoe hij geslapen heeft. Robbie zegt dat hij een k*t nacht heeft gehad. Maar geeft vervolgens wel toe dat hij vol spanning zit. Daarna loopt hij terug en gaat naar de schommelstoel om daar even op te gaan zitten. Rianne wordt ondertussen gewekt door een stinkbom die gegooid is door Cemal. Dit heeft hij als grap gedaan. Ook deze potentiële bewoner gaat buiten even een luchtje scheppen. En komt ook Rowena tegen. Zij krijgt ook dezelfde vraag hoe ze geslapen heeft. Rianne zegt dat ze als een blok in slaap is gevallen. Maar wie er nou mag blijven is nog even afwachten. We komen daar uiteraard op terug. Wil je dit en ander Utopia nieuws nou niet missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *