Robbie heeft gesprekken gehoord die hij niet mag mogen horen

Robbie heeft gesprekken gehoord die hij niet mag mogen horen

Zoals we al schreven heeft Robbie door de spanning slecht geslapen. Bewoners dachten dat hij sliep maar dat bleek dus niet zo te zijn. De potentiële bewoners heeft daardoor verschillende gesprekken opgevangen die hij niet had mogen horen…

Romy en Rowena waren aan het kletsen in de keuken, of beter gezegd fluisteren. Romy zegt tegen haar mede bewoner dat ze Rianne eigenlijk te lief vind. Overdreven lief voegt ze eraan toe.En Robbie komt rustiger over voegt ze eraan toe. Vervolgens komt Robbie aanlopen. Hij slaakt een diepe zucht. Ik ben echt niet zenuwachtig of zo zegt hij op sarcastische toon tegen de dames. Romy antwoordt dat ze het snapt. En Robbie vertelt dat hij heel slecht heeft geslapen en dat hij allemaal gesprekken heeft opgevangen. Goede of slechte gesprekken vraagt Romy vervolgens nieuwsgierig. Slechte gaat Robbie verder en vertelt dat de bewoners die over hem aan het praten waren dachten dat hij sliep. Maar dit was niet zo.Ramona voegt zich ook bij het gesprek en vraagt aan Robbie wat voor gesprekken Robbie heeft opgevangen. Robbie antwoordt dat hij hij heeft gehoord dat ze allemaal op Rianne gaan stemmen. Jessie voegt zich ook in het gesprek als hij dit hoort. Hij geeft de potentiële bewoner het advies zich er niet zoveel van aan te moeten trekken. Als mensen problemen met je hebben, dan is dat hun probleem benadrukt hij. Spreek mensen erop aan voegt hij eraan toe. Maar Robbie is dat niet van plan, alleen als hij in Utopia mag blijven. Ik ben geschrokken van de spelletjes die worden gespeeld voegt hij eraan toe. Vervolgens vertelt de nieuweling aan iedereen die het maar horen wil wat hij heeft opgevangen. Maar hij krijgt steeds het advies de confrontatie aan te gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *