Rob confronteert Robbie

Rob confronteert Robbie

Zojuist schreven we over Robbie die andere bewoners vertelt dat hij gesprekken heeft opgevangen die hij niet had mogen horen. Ook laat hij anderen weten dat hij geschrokken is van de spelletjes die gespeeld worden. Rob heeft ondertussen vernomen dat de potentiële bewoner dit aan iedereen vertelt en gaat de confrontatie aan.

Rob stapt op Robbie af en vraagt aan hem wat hebben wij gister besproken waar jij het niet mee eens bent? Robbie antwoordt dat hij allemaal dingetjes heeft gehoord omdat hij niet sliep. Rob zegt daarop dat hij geen gesprek voerde dat hij niet mocht horen. En laat geïrriteerd weten dat hij het niet fijn vindt dat Robbie tegen iedereen aan het vertellen is dat er over hem gesproken werd toen hij sliep. Dat is bullshit voegt hij er aan toe.Robbie antwoordt vervolgens dat hij het geen bullshit vindt omdat het over hem gaat. Als wij over stemmingen willen praten, mogen wij over stemmingen praten vriend. Als je wat te melden hebt, dan kom je naar mij toe zegt Rob boos terwijl hij wegloopt. Robbie heeft hier geen antwoord op.Vervolgens uit Robbie zijn frustratie bij Jessie. In dit gesprek zegt hij dat hij vindt dat Rob een te agressieve houding heeft. Hij noemt hem een mafkees. Ook Rob uit zijn ongenoegen. Dit doet hij bij Rianne. Even later zoekt Rob de confrontatie nog een keer op. Wat jij niet moet doen is van niet, iets maken zegt hij tegen Robbie. Dit gesprek loopt uit op een discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *