Robbie moet Utopia verlaten

Robbie moet Utopia verlaten

Tijd om te beslissen wie van de potentiële bewoners weg moet en wie vaste bewoners wordt. De groep zit bijeen, hier lees je wat er besproken is…

Ramona opent de stemming. Ze vraagt de twee potentiële bewoners even naar buiten te gaan zodat de bewoners in alle rust hun stemming kunnen doen. Rob stemt als eerste. Hij stemt voor Rianne omdat ze een positief persoon voor de groep is. Cees gaat ook voor Rianne. Ook Bas, die tot het laatste moment heeft getwijfeld kiest voor Rianne. Hij vindt Robbie niet goed in de groep passen. Vervolgens is Do aan de beurt. Ze omschrijft Rianne als een lieve meid en een harde werkster. Dit betekent vier stemmen voor Rianne. Cemal kiest als eerste voor Robbie. Hij gunt Robbie de kans om aan zichzelf te werken binnen Utopia. Romy stemt in tegenstelling tot Cemal voor Rianne. Ook Gina gaat voor Rianne. Na Gina is Ruud aan de beurt. Ik vind ze allebei niks zegt hij. Hij vertelt dat hij denkt dat Robbie het niet aan kan. Daarom valt zijn keuze op Rianne. Ook Jessie vertelt dat zijn keuze op Rianne is gevallen. Dit omdat het hem niet beviel dat Robbie vanaf het begin een strijd voerde. Ook denkt hij dat Rianne goed in de groep past en een aanvulling is voor de evenementen. Na Jessie is Rowena aan de beurt. Alles is eigenlijk al gezegd. Ze kiest voor Rianne. Karin stemt op Robbie. Zij denkt dat hij een betere aanvulling is voor de groep. Benjamin stemt ook op Rianne. Hij denkt dat hij een betere band heeft met haar dan met Robbie. Ook denkt hij dat zij, met haar ervaring, een goede aanvulling is voor de groep. Vervolgens is Victoria aan de beurt. Ook zij gaat voor Rianne. Gert-Jan houdt het kort. Zijn stem gaat naar Rianne. Als laatst is Ramona aan de beurt. Ze vertelt dat ze heel lang getwijfeld heeft, maar uiteindelijk kiest ook zij voor Rianne. Dit houdt in dat Rianne dertien stemmen heeft en Robbie twee. Ramona roept vervolgens de potentiële bewoners naar binnen. Robbie en Rianne wensen elkaar succes. Het komt goed zegt Robbie. Als de twee binnen zijn komt het hoge woord eruit. Rianne mag blijven. De opluchting is op haar gezicht te zien. De groep applaudiceert. Robbie bedankt de groep. Vervolgens keert hij zich tot Rianne en zegt succes schat! De groep knuffelt Rianne. Rianne is ontzettend opgelucht. Haar hart gaat nog steeds tekeer. Ook Robbie wordt geknuffeld. Maar hij moet zijn koffer pakken.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *