Het centraal van 20 juni

Het centraal van 20 juni

De bewoners hebben wee bijeen gezeten om het een en het ander te bespreken. We hebben een korte samenvatting voor je gemaakt en een bijhorende video toegevoegd zodat je alles nog eens terug kunt kijken. Zodra iedereen zit neemt Ramona het woord. Ze wil graag met iets positiefs beginnen. We hebben nu Rianne erbij. Rob is net weg, dat is nog even zwaar. Maar wat ik fijn vind is dat wij de aankomende maanden het samen met elkaar mogen gaan doen voegt ze eraan toe. En vertelt vervolgens dat ze zich wil gaan focussen op wat de groep nodig heeft. Volgens Ramona is dit een bepaalde soort ontspanning om te kunnen doorgroeien. Ik ga iets doen en iets bouwen voor de groep en als het lukt kunnen we hier binnenkort ontspannen gaat ze verder. Rianne wil hier graag op inhaken. Ze vertelt dat ze met pit is binnen gekomen en dit wil ze waar gaan maken. Ze wil onder andere een kampvuur plek maken. Zodat ze in de zomer met zijn alle rond een kampvuur kunnen zitten. De bewoners reageren hier enthousiast op.  Na het idee van Rianne vertelt Bas dat Rianne nog ontgroent moet worden. Dit is de taak van Karin. Karin komt hier later op terug. Daarna worden de financiën nog besproken en uiteraard komt de boerenmarkt nog aan de orde. Verder is het centraal rustig verlopen en mocht je nog meer details willen zien kan dat via deze video:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *