Bewoners drinken de komende twee weken geen (fris) drank?!

Bewoners drinken de komende twee weken geen (fris) drank?!

We blikken nog even terug op afgelopen avond, toen werd er een afspraak besproken door alle bewoners. De afspraak is namelijk dat de komende tijd geen (fris) drank gedronken zal worden. Maar gaan de bewoners dat ook echt doen?

Cees staat even stil bij Rowena, zij vertrekt vandaag namelijk naar Nepal. Hij vertelt de rest dat hij in gedachten bij haar zou zijn. Om een steentje bij te dragen heeft de groep eerder al besloten om twee weken geen alcohol en frisdrank te drinken, om op zo’n manier geld te besparen. Dit geld kan Rowena mee nemen naar Nepal. De actie gaat vanavond in. Cees benadrukt dat niemand zich verplicht hoeft te voelen. Er is berekend dat er sowieso 250 euro wordt bespaard. Deze mag Rowena in ieder geval meenemen. Nadat Cees dit gezegd heeft beginnen sommige bewoners toch te twijfelen. Zo ook Karin. Ze wil graag mee doen maar wil af en toe ook een wijntje drinken. Dit betaalt ze dan wel uit eigen zak. Ook andere bewoners lijken hun bedenkingen te hebben. Rowena luistert en merkt op een gegeven moment op dat de afspraken niet zo lang stand houden. Dus diegene die hun ding willen doen, doe maar. En diegenen die solidair willen zijn kunnen dat gewoon doen voegt ze eraan toe.  Benjamin vindt dit een goede deal. Rowena geeft aan dat dit de beste manier is, omdat afspraken altijd voor gezeik zorgen. De bewoners praten nog even verder over Nepal. Rowena geeft aan dat ze benieuwd is hoe ze tegen dingen aankijkt als ze terug is.  Vandaag zal Rowena dus vertrekken naar Nepal, uiteraard komen we daarop terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. boerderijbert at 10:04

    Ik begrijp het niet. Ze willen de komende 14 dagen geen fris of drank gebruiken zodat Rowena het geld mee kan nemen naar Nepal. Ze gaat echter om 10 uur al weg? Hoe kan ze het “bespaarde” geld dan meenemen?
    Het zal wel aan mij liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *