Samenvatting afgelopen avond, met BH challenge

Samenvatting afgelopen avond, met BH challenge

Wat gebeurde er afgelopen avond allemaal nog meer? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

BH wedstrijd
Rianne wil een record BH’s losmaken verbeteren. Hiervoor moet zij natuurlijk wel oefenen. Ruud vindt dit ook wel interessant. Ze gaan een kleine strijd aan. Wie het snelst de BH’s van Rowena, Romy en Gina kan losmaken. Rianne begint. Ze loopt vast bij de BH van Rowena. Volgens Rianne ligt het aan de BH en niet aan haar. Vervolgens probeert Ruud het. Ook bij  hem gaat het moeizaam. Er moet nog flink geoefend worden dus.

Rowena naar Nepal
Rowena krijgt een tijdelijke nieuwe slaapplek. Dit zodat zij goed kan rusten voordat zij naar Nepal vertrekt. Victoria laat Rowena haar nieuwe plekje zien. Ze heeft de studio omgetoverd tot slaapkamer. Er staat een groot tweepersoons bed. Rowena is er ontzettend blij mee. Ze weet niet hoe ze Victoria moet bedanken. Rowena vertrekt vandaag rond de klok van 10. Uiteraard komen we zo met een verslag. De bewoners moeten allemaal klaar staan en vertelt dat ze een cheque gaat meenemen. Voor ze vertrekt gaat ze het bedrag bekend maken dat de bewoners met z’n allen hebben opgehaald.

Karin geeft massage
Karin geeft Rowena een uitgebreide massage in de massagesalon. Rowena geeft aan dat ze dit nodig heeft om te ontspannen. Deze ontspanning is van korte duur, want Ruud besluit de massage te verstoren. Uiteindelijk valt Rowena met tafel en al op de grond.

Ramona aan de sport
Ramona gaat sporten. Maar voor ze daadwerkelijk begint zet ze een lekker muziekje op. Ze staat zeker vijf minuten voor de spiegel te swingen. Ze gooit al haar dans moves eruit. Daarna gaat ze aan de slag. Ze begint met roeien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 12:36

    Haha als het al niet lukt bij 3 BHs dan gaat het echt niet lukken bij 25 hoor , misschien is het een idee om klittenband te gebruiken, dan zal het vast wel gaan ….. Of ook nog niet ?
    Geld van drank meegeven aan rowena wat je moet overhouden door 2 weken niet te drinken , vind ik ook zo’n goed idee. Net zoiets als salaris krijgen , als je nog gaat beginnen aan een baan . Denk niet dat er bazen zijn die daar intrappen. En rowena mag een nacht in de studio uitrusten op een 2 bed , joepie! Dat kan in het vliegtuig ook hoor voor die ene dag dat ze daar is . Maar ja alles kan daar in die sprookjeswereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *