Rowena is naar Nepal vertrokken

Rowena is naar Nepal vertrokken

Voor ik ga wil ik jullie bedanken voor de afgelopen twee weken. En de steun van jullie door een bedrag binnen te halen voor Free a Girl. Ik heb voor jullie allemaal een persoonlijke boodschap. Jessie, Gert-Jan en Rianne krijgen geen kaartje, ik ben er niet meer aan toe gekomen. Ik had gewoon geen planning meer legt ze verder uit. Dan ga ik nu de cheque uit deze zak halen. Het eind bedrag is 3.975,10 euro!. Dan loopt iedereen mee richting de poort voor een tijdelijk afscheid van Rowena. Ze neemt ook een camera mee en Gert-Jan wil wel dat er voorzichtig gedaan wordt. Dat beloofd ze. Bij de laatste poort aangekomen wordt er tijdelijk afscheid genomen. Benjamin merkt op dat ze met de Seat opgehaald wordt. Knuffels volgen en iedereen wenst Rowena veel succes. Er volgt een applaus als ze de poort uitloopt. Rowena is de komende vier dagen weg maar komt dan uiteraard weer terug naar Utopia! Veel succes Rowena!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *