Bewoners leven vandaag op water en rijst

Bewoners leven vandaag op water en rijst

Rowena is inmiddels vertrokken naar Nepal. Ze gaat zich daar de komende vier dagen inzetten voor het goede doel. Stichting Free a Girl. Daarna keert ze weer terug in Utopia. De veertien bewoners die achter gebleven zijn hebben besloten om vandaag op water en rijst te leven. Om op deze manier in gedachte mee te gaan met Rowena en uiteraard uit solidariteit. En dat was vanmorgen ook te merken, net voor het vertrek van Rowena. Verschillende bewoners liepen met rijst heen en weer als ontbijt. Jessie krijgt de droge happen maar moeilijk door zijn keel en staat zijn bordje af aan Ruud. Ruud heeft hier op de vroege ochtend geen problemen mee en de rijst gaat er in als zoete koek. Ook Gert-Jan, Do, Victoria, Cemal en Bas kauwen er stevig op los. Dit is gelukkig maar voor één dagje. Maar de frisdrank en alcohol zullen ze de komende twee weken wel moeten laten staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *