Jessie en Ramona hebben ruzie over een privé bestelling

Jessie en Ramona hebben ruzie over een privé bestelling

Het loopt al enkele dagen niet zo lekker tussen Ramona en Jessie. En ook vandaag liep het weer mis tussen de twee…

Ramona had een bestelling laten plaatsen door Jessie en deze is inmiddels afgeleverd in de loods. Maar Jessie wil haar bestelling echter niet overhandigen, omdat Ramona tot op heden niet heeft betaald. Dit maakt haar woest en zorgt voor een nieuwe confrontatie tussen de twee. In de groene kamer uitte Ramona haar frustratie. Ze zegt tegen Jessie pissed off te zijn. Ik zal voortaan ook overal tegenin gaan. Andere houden zich aan geen enkel principe. Jessie antwoordt dat ze zich kinderachtig gedraagt. Andere bewoners hebben hun privé bestellingen wel betaald. Ramona benadrukt dat het haar niet om het geld gaat maar het is volgens haar een principekwestie. Donder op, corrupt zooitje hierbinnen. Ik doe er niet aan mee voegt ze eraan toe. En Jessie laat op zijn beurt weten dat hij er geen zin meer in heeft op erop te reageren en loopt weg.  Ramona roept hem na dat ze hem niet meer nodig heeft om bestellingen te plaatsen. Wanneer Jessie hier verder op in wil gaan, escaleert de boel en komt er opnieuw woede bij Ramona naar boven. Jessie probeert nog één keer duidelijk te maken dat hij deze kwestie graag zou willen uitpraten, maar Ramona geeft aan dat dit gesprek afgelopen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jo at 11:41

  Bah wat is die Ramona veranderd ze denkt dat alles om haar draait in Utopia het is echt een drama Queen aan het worden.

 2. anneke at 22:30

  Ramona moet der niet aan stellen ,iedereen moet prive spullen zelf betalen dus zij ook, of denkt madam dat ze het gratis krijgt.
  Ik vraag me af wie betaalde die voedingsdrankjes die ze drinkt, want dat kost ook heel wat geld

 3. lena at 17:56

  Ramona moet zich na laten kijken, klein kind. Jessie heeft gelijk, tenminste iemand die op zijn strepen staat. Dingen bestellen kost geld. Hoor haar nog bij de bijeenkomst dat ze niet wil dat het om werken en geld gaat. Maar ze wil wel dingen kunnen bestellen. Dan moet je ook werken en geld verdienen. Ze denkt dat alles gratis is.

  • Willem at 06:32

   Ramona denkt inderdaad dat zij de koningin is met haar opstandige gedrag. Jessie heeft hier volkomen gelijk om haar hierop te wijzen. Wanneer je iets besteld dan moet het gewoon betaald worden. Het is een groot kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *