Jessie regelt een groot reclamebord

Jessie regelt een groot reclamebord

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Jessie heeft iets geregeld voor zijn mede bewoners…

Jessie loopt over het Utopia terrein. Volgens mij zag ik daar wat staan zegt hij tegen Do en Bas die aan het werk zijn. Wat is dat, een scorebord? vraagt Do nieuwsgierig. Whaat, dat is best een joekel merkt Bas op. Do vraagt waar het voor is. Het enige wat ik kan zeggen is een stukje bewustwording antwoordt Jessie. De drie lopen vervolgens naar het bord toe die in een aanhanger staat. Do probeert het nog een keer maar waar is het voor? vraagt ze nog eens. Dat hou ik nog even in het midden antwoordt Jessie. Terwijl Bas, Jessie en Do het bord verder het terrein op duwen, komt Cees nieuwsgierig aangelopen. Oja, ik zie het al. Dat wordt een lichtkrant zegt Cees. Jessie loopt met een grote glimlach op zijn gezicht terug naar de loods. Ze denken allemaal helemaal verkeerd mompelt hij in zichzelf. Dat komt omdat ze helemaal niet over de financiën nadenken. Ze hebben geen idee. Even later als Jessie achter de computer zit, is hij overduidelijk bezig met de tekst die op het bord moet komen. Alleen nog op enter drukken en de stekker er in mompelt hij op een gegeven moment in zichzelf. Vervolgens komt Ruud verhaal halen. Is het voor de markt? vraagt hij. Jessie doet net of hij niet weet waar hij het over heeft. Wat later wordt duidelijk dat het reclamebord voor de financiën gaat. De huidige situatie staat erop vermeld. En deze is momenteel niet echt positief. Zal het de bewoners aan het denken zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:21

    Heeft hij dat bord gekregen of gekocht of op af betaling , je zal zeggen dat kost ook weer geld.
    En het haalt toch niks uit ze blijven maar geld uit geven.

  2. maria at 09:54

    Heel goed van Jessie. Moeten ze daar hun hoofd maar niet in het zand steken. De meesten denken daar dat ze in een vakantieoord zitten en denken dat het geld vanzelf komt aanwaaien. Dus heel goede actie van Jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *