Jessie vindt het moeilijk zichzelf te profileren rond dames

Jessie vindt het moeilijk zichzelf te profileren rond dames

Er waren een aantal vrouwen in Utopia voor een vrijgezellenfeestje. Ze kwamen speciaal voor Cemal langs. Alles is netjes gebleven overigens. Een tijdje later werd het nog eens besproken. En dan vooral hoe Jessie doet rondom dames.

Terwijl Bas en Jessie bezig zijn voor wat voorbereidingen voor het openingsfeest voor Baas Beach gaat het gesprek over de dames. Er zaten een paar leuke dames tussen maar die heeft Jessie niet aangesproken. Hij viel stil en stond wat te giechelen. Zag je hoe awkward ik net was bij die meiden? Ik ben dan altijd zo verlegen geeft Jessie dan toe. Bas lacht en zegt ja dat zag ik ja. Zo zie je mij nooit toch gaat Jessie verder. Alleen als er leuke meiden in de buurt zijn word ik zo awkward. Volgens Bas viel het allemaal wel mee. Jessie moet zich er volgens hem niet zo druk om maken. En wanneer ik ze ken word ik opeens een lul voegt Jessie eraan toe. Wat is dat toch? Dat valt ook best wel mee, niet zo negatief zegt Bas bemoedigend. Is het jullie ook opgevallen dat Jessie zo anders doet bij vrouwen? Bas had daar wat minder moeite mee. Hij ging helemaal los vannacht samen met Do in de caravan. En daar zijn dit keer geen beelden van. Ze zijn namelijk verwijderd… Het ging er namelijk nogal heftig aan toe onder de lakens. Mocht je het echt willen zien, klik dan hier.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *