Volgens Cees zijn de bewoners geobsedeerd door seks

Volgens Cees zijn de bewoners geobsedeerd door seks

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia dus is het weer tijd voor wat Utopia nieuws. De laatste tijd wordt het onderwerp seks veel besproken. Zo ook vanmorgen, maar één bewoner was daar niet zo blij mee.

Ruud ondervraagd Cees over zijn seksleven, die er op zijn beurt totaal niet blij mee is.Volgens Cees zijn de meeste bewoners geobsedeerd door dit onderwerp. Ruud laat weten dat hij het een beetje overdreven vindt. En loopt met met Rowena naar de woonkamer.  Zijn spannendste droom is toch in de keuken grapt hij dan. En vindt het maar overdreven dat Cees zo reageerde, volgens hem mag het allemaal wel wat losser. Rowena antwoordt dat Ruud misschien wat meer respect voor Cees mag hebben. Ik denk nog dat jij veel van hem kan leren voegt ze eraan toe. Ruud lacht, wat zoals de keuken en schoonmaken zeker? Dat ook zegt Rowena, maar ik bedoel op romantisch gebied. Ruud kijkt verbaasd en schudt zijn hoofd. En Rowena denkt dat Ruud Cees een beetje onderschat. Ik denk denk dat Cees veel in zijn mars heeft gaat ze verder. Maar dat maakt Ruud niet uit, ik ben er ook niet geïnteresseerd in…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 15:30

    Kan hij nog wel eens gelijk in hebben.
    Zoals die Rowena iedereen wil koppelen aan elkaar, en vraagt hoe hebben jullie het gehad.
    En hoe Ruud aan Cees vraagt over zijn seks leven, dat vraag je toch niet aan een ouder iemand en trouwens aan niemand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *