Karin en Jessie praten over het drank referendum

Karin en Jessie praten over het drank referendum

Cees heeft zijn joker ingezet voor een alcoholvrij Utopia. Er zal dus een referendum komen waar het publiek mag kiezen of er wel of geen drooglegging zal komen.

Karin en Jessie hadden een gesprek over het referendum wat eraan zit te komen. Jessie wil graag het een en het ander van Karin weten en vraagt naar de mening over het referendum. Karin antwoordt dat ze niet zou weten wat de mensen gaan kiezen. Het kan volgens haar alle kanten op. Jessie denkt op zijn beurt dat er een grote kans bestaat dat het alcoholverbod er gaat komen.Wel is hij benieuwd hoe het eruit zal gaan zien. Want Cees wil dus niet dat de drank weggezet wordt. Dus wat denk jij dat er gaat gebeuren? Wat denk je dat er gaat gebeuren, met al die jongeren? antwoordt Karin. Jessie verzekert haar dat hij zich aan het verbod zal houden, maar wat doet Karin? Karin laat weten dat ze er nog even over moet nadenken. In principe kan ik heel goed zonder mijn glaasje wijn, maar het gaat mij erom dat iemand mij iets oplegt benadrukt ze. Jessie denkt dat er misschien nog wel een kans bestaat dat iemand stiekem toch alcohol gaat drinken en dan zal de rest ook volgen.  Ik heb zelfs mijn eigen dochter nog nooit iets verboden reageert Karin. Dus wie is hij om dat voor veertien anderen mensen te beslissen? Het is gewoon tegen al mijn principes in. Wat moet ik daarmee als vrouw van negenenvijftig? Ik ben niet iemand die dit zomaar gaat accepteren. En ik heb ook nog een joker he… Vanaf maandag kan er gestemd worden op dit referendum. Zal de drooglegging er komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 09:22

    Geef Cees volgende keer mat alle 14 man 3 stemmen dan vliegt hij naar huis eindelijk van die vreselijke man af dan krijgen we weer kijk genot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *