Karin vind Cees een flapdrol door de actie met Rob Geus

Karin vind Cees een flapdrol door de actie met Rob Geus

Rob Geus is op uitnodiging van Cees naar Utopia gekomen. Dit omdat de oudste bewoner van Utopia vindt dat er beter schoongemaakt moet worden. En door uitnodiging van hem de bewoners aan het denken te zetten. Voordat Rob langs zou komen mochten de wc’s ook neit schoongemaakt worden. Gina wist al wat er speelde en er ontstond nogal wat onvrede door deze actie. Victoria kan de actie ook niet waarderen, Benjamin ook en Karin al helemaal niet. Zij was nogal pissed off.  Voordat Rob Geus kwam probeerde Romy en Karin de wc’s nog eens schoon te maken maar het was al te laat. Karin loopt geïrriteerd weg. Zielig he zegt ze vervolgens tegen Gina, Victoria, Do en Romy. Gina is het daarmee eens, ze vind het jammer dat mensen tegen gehouden worden tot schoonmaken. Dat betekend wel wie hij is he antwoordt Karin, dat is precies wie hij is. Flapdrol zegt Karin terwijl ze naar buiten loopt. Maak je niet drukt benadrukt Gina. Onderweg naar buiten komt Karin Victoria tegen en zegt nogmaals wat een flapdrol. Echt he antwoordt Victoria. Dit betekend wel wie hij is he gaat Karin verder en dat is wat mij… Victoria onderbreekt haar, ik snap het vult ze aan. Het is ook een misselijke actie voegt Do eraan toe. Het is gewoon echt bah gaat Karin verder. Ik ga ook gelijk roken. Karin geeft Rob vervolgens netjes een handje en loopt door naar buiten. Daar gaat ze het gesprek aan met Benjamin. Wat een flapdrol zegt ze, daarom ga ik maar hier naar toe anders word ik zo boos. Kijk hem daar staan lachen, het is de grootste fmm…. Wat doet hij nog hier? Ja antwoordt Benjamin, doe even rustig aan adviseert hij haar. Ze wilde gewoon schoonmaken gaat Karin verder, echt gemeen. Leuke man… Daarom ga ik hier naar toe anders word ik echt boos. Dat is beter antwoordt Benjamin en Karin laat weten dat het dit niet waard is. Maar het betekend wel wie hij is. Benjamin is het hier helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:47

  Jullie zijn allemaal luie donders, die niet schoonmaken,gooi de hele loods
  leeg ontsmet het ,en ruim het dan weer in. En iedereen houd zijn eigen 4 kanten meter schoon,
  moeilijk he. en met zijn alle de keuken een ieder ruimt zijn bord op in de afwas. moeilijk he.

 2. anneke at 11:40

  Ik hoorde Victoria zeggen ik maak eens in de 4 dagen de badkamer schoon, maar met 15 man moet je toch echt alle dagen schoon houden.
  En nu ging iedereen nog schoonmaken voor dat Rob Geus kwam.
  War valt dit mij van Karin tegen in het begin maakte ook nog wel eens schoon maar dat is ook minder geworden.
  Cees had dit niet moeten doen, en nu ook het drank nog erbij, zit hij volgende keer weer op de bank.
  Of ze moeten hem nu met z”n alle wegsturen.
  Dat iemand een joker in zet met een stemming om Cees eruit te stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *