Piet moet vader worden!

Piet moet vader worden!

Ruud is bezig met de kippen. Hij vindt dat Piet klaar is voor een volgende stap. In de ochtend heeft hij weer een gezellige tijd samen met de kippen. Hij kroelt wat met piet en tijdens dat kroelen, komt hij op een idee. Hij wilt dit idee gelijk delen met Bas.

Ruud loopt de loods naar binnen en zoekt Bas. Als hij hem gevonden heeft in het kantoor, vertelt hij gelijk zijn idee. Hij zegt dat hij voor de kip Piet, een vrouwtje wilt regelen. Hij is van plan om beiden kippen in een grote ren te plaatsen, waardoor de twee aan elkaar kunnen wennen. Ruud is erg enthousiast over zijn eigen idee. Hij wilt dat Piet vader zal worden. Bas weet zelf al dat Piet vader is. Ruud moet daarover lachen. Ruud zegt dat Piet dit erg sneaky buiten zijn huis heeft gedaan. Bas grapt daarover en zegt dat het buitenechtelijke kuikens zijn. De twee lachen erom.

Daarna komt er overleg tussen Ruud en Bas. Ze hebben het over het aantal hanen binnen Utopia. Ruud is van mening dat er te veel hanen in Utopia zijn. Hij vraagt om bevestiging bij Bas. Bas vindt dat Ruud gelijk heeft en is het met hem eens. Bas gaat er gelijk mee aan de slag. Hij gaat een advertentie plaatsen voor de hanen. In deze advertentie zet hij dat hij op zoek is naar een tehuis, waar ze goed zijn voor hanen. Hij wilt daar een aantal hanen uit Utopia kwijt. Bij de advertentie zet hij tevens dat Ruud op zoek is naar 2 kippen.

Wij zijn erg benieuwd of het Ruud zal lukken. Gaat het hem lukken om Piet voor de tweede keer vader te maken? Wij wachten in spanning af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *