Robbie houdt zijn ergernissen in

Robbie houdt zijn ergernissen in

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo hadden potentiële bewoner Robbie en Cemal een gesprek met elkaar.

Want de twee potentiële bewoners gaan regelmatig met de vaste bewoners in gesprek. En Robbie besluit dat te doen met Cemal. De nieuweling vertelt Cemal dat hij zich goed kan identificeren . Dit omdat hij zelf ook een harde werker is. Als ik hier mag blijven, wil ik niet boven liggen hoor. Je wordt toch gek boven zegt Robbie dan tegen Cemal. Volgens Cemal heeft dat met de warmte te maken. Maar volgens Robbie is dat niet zo.  Elke keer als ik naar boven ga, denk ik dat het nacht is, iedereen slaapt de hele dag voegt hij eraan toe. Dit is ook jou ergenis toch vraagt hij vervolgens. Cemal bevestigd dit. En Robbie reageert dat hij voorlopig nog even zijn mond zal houden. Maar dat als ik mag blijven dit anders gaat zijn omdat ik meer vreselijk aan irriteer. En vertelt dat hij zojuist toen hij boven kwam, tot tien moest tellen. Als ik dat nu niet doe gooi ik mijn eigen glazen in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *