Romy ziet het spel van Utopia

Romy ziet het spel van Utopia

Ook Romy en Cemal waren vannacht in gesprek over de stemming. Romy ziet sinds kort het spel elmement van Utopia…

Romy en Cemal liggen samen in bed. Nu zie ik pas dat mensen echt bezig zijn met het spel begint Romy. Wat ik met jou heb is gewoon heel echt antwoordt Cemal. Er zijn heel veel dingen gebeurd vandaag gaat Romy verder.  Ik heb zo veel dingen gehoord, ik zie nou echt de manipulatie, het spel. Nu begin ik het wel een beetje te begrijpen voegt ze eraan toe. Maar ik heb verder geen zin om er nu over te praten. Wel vertelt ze nog dat ze met Do heeft gepraat. Ik heb gezegd dat ik niet op haar ga stemmen zegt Romy. Goed zo antwoordt Cemal. Verder zegt Romy dat ze ook niet op Cees wil stemmen. Weet je hoe hoog ik die kerel heb zitten. Maar ik weet ook niet meer wat ik moet doen gaat ze verder. Je wordt ook gemanipuleerd door anderen aldus Cemal. Als je een akkefietje hebt gehad ga je op gevoel stemmen voegt hij eraan toe. Eigenlijk moet je kijken wie gaat jouw Utopia Utopia maken. Het gesprek gaat wat later ook nog over Rob. Ik mag ‘m, maar ik weet dat ik niks aan hem heb merkt Cemal op. Romy reageert dat ze wel een speciale band met hem heeft. Het is dus nog even afwachten op wie Romy en Cemal gaan stemmen. Wie weet schrijven we er binnenkort over!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *