Cees en Ruud spraken over de stemming

Cees en Ruud spraken over de stemming

Tijd voor een portie stem praat. Cees bracht het onderwerp de stemming vanmorgen aan de orde toen hij en Ruud in de badkamer bezig waren. Ik zat toevallig op de wc, toen je het had over de stemming, dat je vertelde dat je waarschijnlijk gaat stemmen op Rob begint Cees tegen Ruud. Ik heb het tegen Rob ook al gezegd antwoordt Ruud.  Wat zei die? vraagt Cees nieuwsgierig. Ruud antwoordt dat hij verbaast keek. Maar dan heb je kans dat hij ook op jou stemt gaat Cees verder. Ruud benadrukt dat hem dat niets uitmaakt. Dat doet hij toch niet voegt hij eraan toe. Ruud vertelt vervolgens dat hij Rowena ook heeft horen praten over de stemming. Zijn naam is daarbij genoemd. Het zou best kunnen dat je weer op de bank komt, door Rob en Benjamin misschien. Cees antwoordt dat Benjamin geen reden heeft om op hem te stemmen. Rob zou ik nog begrijpen omdat hij bonje heeft gehad met hem. Ja maar hij zei dat hij gaat stemmen op negativiteit zegt Ruud doelend op Benjamin. Dan weet ik het al, dan ben ik de lul zegt Cees. Maar dat maakt niet uit, hij heeft wel vaker op mij gestemd voegt hij eraan toe. Ach, maakt toch geen reet uit vult Ruud hem aan. Boeie! antwoordt Cees terwijl hij de badkamer uit loopt. Moet Cees zich zorgen maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *